تکنولوژی 7

تکنولوژی

تکنولوژی 7

تکنولوژی

  • ۰
  • ۰

با گونه ها بلاگر ها آشنا شوید !!!
شاید الی به حال با بلاگرهای مختلفی آشنا شده باشید، ولی آیا می دانستید که بلاگر ها انواع مختلفی دارند؟ البته که بلاگر ها می‌توانند در موضوعات مختلف و تخصص های گوناگون رشد کنند ولی بیشتری بلاگر ها دربرگیرنده بخش های زیر می شوند.

بیوتی بلاگر – beauty blogger
فشن بلاگر – Fashion Blogger
بلاگر سفر و توریسم – travel blogger
بلاگر خوراک و خوراک – Food Blogger
بلاگر خودرو – car influenster
بلاگر دکوراسیون – interior blogger
بلاگر طنز – Intertainment influencer
بلاگر گیمر – Video Game Blogger
بلاگر اقتصادی – Economy Blogger
آشنایی با اصطلاحات رایج در این زمینه :
۱- اینفلوئنسر Influencer : به کسی که از بین مردم تاثیرگذار باشد را اینفلوئسر میدانیم، اینفلوئنسر در واژه به معنی (تاثیرگذار) می‌باشد. یک اینفلوئنسر در اینستاگرام می تواند یک بازیگر نامی باشد یا یک خواننده مطرح و یا یک طنزپرداز پرمخاطب و…

۲- فرآوری محتوا: به ساخت درونمایه که شامل محتوای متنی، تصویری یا صوتی می باشد می گویند، فرآوری درونمایه توسط بلاگر با هدف خاصی چهره می پذیرد.
۳- ویدیو مارکتینگ: مدلی از تولید محتوا تصویری میباشد که بلاگر در این طریق به ساخت یک ویدیو می‎پردازد.

۴- اینفلوئنسر مارکتینگ: نوعی شیوه بازاریابی می باشد که در این طریق برای بازاریابی و شناسایی محصول به جامعه مخاطبین از اینفلوئنسر ها کمک گرفته می شود.

۵- اصطلاح وایرال: واژه وایرال در واژه به معنای ویروس است، ولی در اینستاگرام به محتوای که جذابیت بسیار بالای دارد و به سرعت پخش می شود و به قولی بین کاربران دست به دست می شود، وایرال گفته می شود. (محتوای وایرال همانند یک ویروس به سرعت توسط کاربران به اشتراک گذاشته می شود.)

اما یه بلاگر باید چه ویژگی های داشته باشه؟
ظاهری زیبا و موجه
صورتی دلنشین و کارایی پذیر
فن ذکر عالی
اعتماد به نفس
دارای صدای مناسب
قابلیت متقاعد کردن دیگران
اکتیو (فعال)
ماجرا جو
خلاق **
مهارت اجتماعی بالا
ایده پرداز
متخصص در یک زمینه یا حتی چند زمینه مختلف
دارای روابط اجتماعی
آشنایی با عکسبرداری و فیلمبرداری و میکس و ترکیب ویدیو
مسلط به فرآوری محتوا
و…

چند نوع بلاگر داریم؟
از آن جایی که مردم برای تصمیم گیری در خرید و یا امور دیگر، به سراغ مشورت گرفتن از افراد کارآزموده می روند، ولاگر ها هم در گویه های خاصیز تکاپو می کنند.( یا بهتر است که در گویه های خاصی کار و جنبش کنند.)

-ممکن است خاطره نویسی کنند و از زندگی روزمره ی خویش تولید محتوا داشته باشند.

-یا در زمینه ی زیبایی و لوازم آرایشی و بهداشتی و شناسایی بهترین های این پیشه صاحب نظر باشند.

-یک بلاگر می تواند توریست باشد و در زمینه ی سفر و گردشگری، نقاط دیدنی مملکت و جهان، هتل ها و… تکاپو کند.

-ممکن است طنزپرداز باشد و با فرآوری متن یا نماهنگ یا هر محتوایی که مخاطب را بخنداند، هر روز تعداد مخاطبینش را افزایش دهد.

-یک بلاگر می تواند نان تیپش را بخورد! و در مقوله ی استایل و مد حرفی برای گفتن داشته باشد!

-شکمو ها هم دل دارند! پس در محیط‌ های مجازی بلاگر های غذا و خوراک را خواهید دید!

-ممکن است بلاگر ها دغدغه ی معرفی کتاب، طراحی دکوراسیون، معرفی ورزش و… داشته باشند.

اینکه بخواهیم با یک بخش بندی خشک و بسته، چهارچوبی برای انواع بلاگر ها تعیین کنیم، تاریخ انقضای مقاله مان را جلو انداخته ایم! دسته کردن بلاگر ها به چند دسته ی اندک پیشه درستی نیست. هر موضوعی که برای مردم مهم باشد و بخشی از حیات آنان را در بر گیرد می تواند بلاگر داشته باشد.

بلاگر اینستاگرام
تفاوت صفحه و وبسایت یک بلاگر با سایر مجلات اینترنتی در چیست؟
بلاگر ها با داشتن تخصص و اطلاعات کافی به سوالات گفته و ناگفته ی مخاطبانشان، در گویه خاص کار و جنبش خویش استجابت می دهند. سوال هایی از قبیل : چه بپوشیم؟ چه عطری بخریم؟ به کجا سفر کنیم؟ از چه رنگی در دکوراسیون منزل بهره‌گیری کنیم؟ کدام برند را برگزیدن کنیم؟

حتما بخوانید :  کسب و کار اینترنتی چیست - تعلیم کسب و کار اینترنتی
در بسیاری از مواقع، ریشه-بن-بیخ پیام هایی که بلاگر ها در مورد یک پدیده یا محصول برای مردم ارسال می کنند ، همان پیامی است که صاحبان محصولات در سایت های فروشگاهی و بازاریابی خود منتشر می کنند، با این تفاوت که حرف بلاگر ها برای مخاطبان و کاربران جذاب تر است. این جذابیت دو انگیزه دارد:

دلیل اول محبوبیت شخص بلاگر برای مخاطبان است. چرا که کسان از شخصی که دوستش دارند، حرف شنوی اکثریت خواهند داشت. وقتی یک بلاگر در مورد محصولی عقیده می دهد، متعلق به جایی که مردم به بلاگر محبوب خود اعتماد اکثریت دارند، آن محصول باره توجه ملت پیمان می گیرد.

دلیل دوم  این است که تارنگار ها و صفحات بلاگر، مجبور به اطاعت از قواعد دست و پاگیر نوشتاری و چهارچوب های بایسته سایر سایت های اینترنتی نیستند. و بلاگر می تواند آزادانه و بر پایه سلیقه و تجربه ی شخصی خویش در باره فرآورده باره عقیده محتوا تولید کرده و اظهار نظر کند. قاعدتا نوشته های بلاگر دلنشنین تر خواهد بود.

بنابراین می توانیم بگوییم بلاگر ها یک رسانه ی نیرومند برای تبلیغات کسب و کارهای گوناگون هستند. از این جهت شدنی است صاحبان برند ها نمونه های رایگان پیشه های خود را در پسندیدن بلاگر ها قرار دهند، الی متعلق به کاربرد کرده و نام آن را در تارنگار و صفحه ی شخصی خود منتشر کنند. همانند استفاده از اکسسوری ها توسط یک بلاگر مد، یا به کار بردن مواد خاص طباخی توسط بلاگر خوراک و خوراک! و یا رفتن به یک هتل ویژه بدست بلاگر گردشگری! البته هر چه تعداد تعقیب کنندگان یک بلاگر بالاتر باشد، تعرفه ی تبلیغاتی بالاتری را برای خویش در نظر می گیرد. فلذا کسب درآمد از راه تبلیغات می تواند در کناره کسب شهرت و محبوبیت، قصد مهمی برای بلاگر ها باشد.

بلاگر اینستاگرام چه کسی است؟
با توجه به معنای لغوی بلاگر،  شاید “بلاگر اینستاگرام” ترکیب حقیقت نباشد، اما با در نظرگرفتن مفهومی که از این واژه در ذهن متبادر می شود، می تاب گفت بلاگر اینستاگرام به کسی می گویند که در فضای اینستاگرام به تولید درونمایه پرداخته و به مخاطبانش اطلاعات می دهد.

حال میخواهیم بدانیم : چگونه به یک بلاگر اینستاگرام تبدیل شویم؟ یا بهتر است بگوییم چگونه به کمک اینستاگرام به یک مدل (اروپایی) تبدیل شویم؟ و یا صحیح تر این است که بگوییم چگونه به کمک اینستاگرام تارنگار نویسی خویش را شفا بخشیم؟ برای اینکه پذیرش این سوالات را بیابید در ادامه مقاله با ما به اتفاق باشید!

بلاگر یعنی چه
از کجا شروع کنیم؟
اگر هنوز قدم اول را در بلاگ نویسی بر نداشته اید، باید کفش های آهنین به پا کنید! چرا که راه دور و درازی قبل رو دارید! کارشناسان بلاگینگ توصیه می کنند حتی اگر قصد دارید در یکتا از شبکه های مجازی همچون اینستاگرام فعالیت داشته باشید، ساخت و طراحی یک وبسایت را از پروسه کارتان حذف نکنید.  بنابراین صفحه شخصی تان را در اینستاگرام یا هر شبکه مجازی دیگر برپایی کنید و لینک وبسایت را در مشخصات صفحه پیمان دهید. عکس مناسبی برای پروفایل یا صفحه ی نخست وبسایت انتخاب کنید. بسیاری از افراد با تماشا ی همین عکس تصمیم می گیرند شما را همراهی کنند یا نه! بنابراین باید در انتخاب عکس دقت کنید. با بهترین جملات ممکن بیوگرافی یا مشخصات صفحه تان را بنویسید. سعی کنید با اختصار ترین جمله ها خودتان را معرفی کنید. بیننده باید از سرنوشت مشخصات صفحه، با حوزه کاری، سبک محتوا و پست های شما آشنا شود. بیوگرافی نیز همچون تصویر پروفایل تعیین کننده است. جملاتی بنویسید که مخاطب نتواند به راحتی از پیج شما بگذرد. و بتوان برایتان خواند: سر به ذیل و ساکت و بی دست و پا می رفت او، یک عقیده پیج تو را رویت و حواسش پرت شد!

بعد از ساختن صفحه تان، باید نخستین پست ها را پشت راز هم منتشر کنید! چه بسا تلخ باشد، ولی درستی این است که هنوز کسی منتظر نیست که شما از خودتان تصویری منتشر کنید یا در مورد موضوعی ایراد کلام بفرمایید! فلذا باید بی وقفه تلاش کنید و اطلاعات جذاب و مفیدی در برگزیدن دیگران پیمان دهید. اما ناامید نباشید! همه ی بلاگر ها روزی برای نخستین بار، ازجایی دور افتاده به جهان سلام کردند و شاید کسی نبود که پاسخ سلامشان را بدهد!

حتما بخوانید :  پیش از طراحی سایت باید به چه نکاتی توجه کنیم
 

چرا اینستاگرام را انتخاب کنیم؟
هنوز وبسایت ها اولین گزینه برای انتشار مطالب هستند، چرا که امکانات و گستردگی بیشتری دارند. اما شبکه های مجازی هم با اشاعه و پیشرفتی که داشته اند می توانند بستر مناسبی برای بلاگینگ شما باشند. اینکه کدام شبکه و محیط‌ را برای شروع فعالیتتان برگزیدن کنید الی کران زیادی به گستره ی کاری و زمینه ای که خواهان فعالیت در آن هستید، ارتباط دارد. باید به پیگیری مخاطبان خودتان باشید! کسانی که احتمالا باره پروا و  مطابق سلیقه شان باشید را کجا پیدا می کنید؟ به عنوان مثال: اخذ یک آمارگرفتن از ردیف ی سنی کاربران می تواند در این گویه به شما کمک کند.

اینستاگرام یگانه از پیرامون هایی است که علاوه بر تکامل و درمان امکانات درون برنامه ای، هرروزه بر تعداد کاربران آن افزوده می شود. از حضور برند های معروفی چون سامسونگ و یا افراد مشهوری از آنگونه بازیگران و خوانندگان محبوب می توان به صحت این سوژه پی برد.

 

در چه مقوله ای کار و جنبش کنیم؟
شما با بلاگر شدن، یک پیشه تمام وقت را گزینش می کنید که احتیاج به انرژی و دردسر کثرت دارد و شدنی است هزار بار تلاش کنید و شکست بخورید. فلذا موضوعی را برای کار و جنبش گزینش کنید که به آن علاقه و در آن زمینه تخصص داشته باشید. به راستی بهتر بگوییم، نخست باید در دامنه ای اطلاعات و تخصص هر چند اندک کسب کنید، سپس به کار و جنبش در آن دامنه بپردازید.

از طرفی، تخصص شما مخاطبین شما را تعیین می کند! پس باید بتوانید با علاقه مندان گستره ی فعالیتتان پیوستگی استوار کنید. مسلما شما نمی توانید یک بلاگر گردشگری باشید، در حالی که از افراد دارای فرهنگ های مختلف در دنیا گریزان هستید!

  • ۹۹/۰۳/۲۵
  • aram212 kala

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی