تکنولوژی 7

تکنولوژی

تکنولوژی 7

تکنولوژی

  • ۰
  • ۰

 

چگونه از امنیت یک اپلیکیشن پرداخت مطمئن شده و به آن اعتماد کنیم؟

وقتی صحبت از اپلیکیشن های موبایل می شود شاید اولین فکری که به ذهن ما برسد بحث امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی باشد؛ مخصوصا وقتی بخواهیم یک اپلیکیشن پرداخت را نصب و استفاده کنیم. امنیت اطلاعات در این اپلیکیشن ها امری بسیار مهم و حیاتی است که برای جلوگیری از سوء استفاده و دسترسی دیگران به اطلاعات کارت بانکی باید توجه ویژه ای به آن کنید.

اما سوالی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که برای اطمینان از امنیت اپلیکیشن  چگونه به یک اپلیکیشن پرداخت اعتماد کنیم؟ های پرداخت چه فاکتورهای را باید در نظر بگیریم تا بتوانیم به آن اعتماد کرده، کارت های بانکی خود را در آن اضافه و انتقال وجه و پرداخت های خود مانند پرداخت قبض آب، برق، گا؟

در ادامه به تمامی این سوال ها پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.

برای اطمینان از امنیت اپلیکیشن های پرداخت بایستی به 4 فاکتور مهم توجه کنید که عبارتنداز:

  1. شناخت پیشینه اپلیکیشن
  2. وضعیت اپلیکیشن در استورهای معتبر
  3. تبلیغات در فضاهایی که نیاز به مجوز دارند
  4. بانک های طرف قرارداد

1.شناخت پیشینه اپلیکیشن

برای اطمینان و آگاهی از امنیت اپلیکیشن پرداخت، بد نیست که درباره پیشینه آن تحقیق کرده و آن را بشناسیم. اپلیکیشن های پرداخت معتبر معمولا تحت نظر یکی از بانک های کشور هستند که خود بانک مربوطه نیز تحت نظر بانک مرکزی فعالیت دارد.

برای مثال اپلیکیشن همراه کارت تحت نظر بانک آینده، اپلیکیشن آپ تحت نظر بانک کشاورزی، اپلیکیشن تاپ تحت نظر بانک پارسیان و اپلیکیشن سکه متعلق به بانک ملت است.

تمامی این اپلیکیشن های پرداخت ایمن و بزرگ متعلق به شرکت های PSP (ارائه دهنده خدمات پرداخت) یا شرکت های پرداخت یار هستند. به عنوان مثال مالک اپلیکیشن همراه کارت، شرکت «تجارت الکترونیک ارتباط فردا» بوده که جزو شرکت های پرداخت یار مجاز به انجام فعالیت در شبکه شاپرک است و اپلیکیشن آپ متعلق به شرکت «آسان پرداخت پرشین» بوده که یک شرکت PSP است.

2.وضعیت اپلیکیشن در استورها

به طور معمول، اپلیکیشن های رسمی و معتبر تعداد دانلود و نصب زیادی در استورها دارند و نظرات زیادی درباره آنها نوشته می شود. این اپلیکیشن ها معمولا چند میلیون دانلود و نصب دارند مثلا اپلیکیشن همراه کارت در کافه بازار که استور رسمی کشورمان است 2 میلیون نصب فعال و بیش از 5 میلیون نصب فعال در گوگل پلی دارد.

برخی از اپلیکیشن های کوچک از نام برند اپلیکیشن های بزرگ سوءاستفاده کرده و از این طریق اقدام به کلاه برداری های اینترنتی و به دست آوردن اطلاعات بانکی افراد می کنند. برای مثال اپلیکیشن «کارت همراه»، (همان طور که می بینید اسم آن بسیار مشابه همراه کارت است) برنامه ای است که در حال سواستفاده از اطلاعات کاربران اینترنتی است و فیشینگ می کند؛ ولی اگر نام آن را در گوگل پلی سرچ کنید خواهید دید که تنها 10 هزار تا دانلود داشته است و بنابراین نمی توان به آن اعتماد کرد.

  • ۹۹/۰۷/۱۹
  • aram212 kala

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی